Infodag Clean Energy Transition Partnership (CETP)

4 juni 2024, 10:00 - 12:00

Online

Het Clean Energy Transition Partnership (CETPartnership) lanceert zijn derde gezamenlijke oproep op 12 september 2024. Neem deel aan een infodag om alvast meer te weten te komen over de oproep tot voorstellen en hoe consortiumpartners te vinden.

  • Het CETpartnership organiseert een virtuele infodag op 4 juni 2024 om meer te weten over de oproep tot voorstellen.

  • Het CETPartnerschip is een strategisch partnerschap van nationale en regionale programma's voor onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Het doel van het partnerschap is het stimuleren en versnellen van de energietransitie en de uitvoering van het Europees strategisch plan voor energietechnologie (SET-plan).

  • Voor Vlaanderen is het Fonds Innoveren en Ondernemen verantwoordelijk voor het programma. Zij staan ook in voor de financiering van Vlaamse partners die succesvol deelnemen aan de oproep tot voorstellen.

Op 4 juni 2024 organiseert het CETPartnership een virtuele infodag. Hierbij ontdek je welke onderwerpen in 2024 aan bod komen en krijg je de mogelijkheid om al je vragen te stellen over het indienen van een projectvoorstel. Je krijgt ook advies en tools om relevante projectpartners te vinden en projectconsortia te starten.

Meer informatie ?