EU-Subsidies

Subsidieteam

Maak kennis met het VLEVA-subsidieteam en ontdek wat ze voor jou kunnen doen.

Subsidiegids

In de subsidiegids kan je alle Europese subsidieprogrammas terugvinden.

Calls

Ga meteen op zoek naar een geschikte subsidieoproep voor jouw project.

Subsidiegids voor lokale besturen

Vind je als lokaal bestuur de weg niet meer in het doolhof van de Europese subsidies? VLEVA heeft een subsidiegids ontwikkeld waarin je alle info vindt om van start te gaan.

Subsidiegids voor lokale besturen

Vind je als lokaal bestuur de weg niet meer in het doolhof van de Europese subsidies? VLEVA heeft een subsidiegids ontwikkeld waarin je alle info vindt om van start te gaan. Raadpleeg de subsidiegids voor lokale besturen hier.

EU-subsidiemonitor 2021-2022

De Europese programmaperiode 2021-2027 gaat haar vierde jaar in. Een uitgelezen moment voor VLEVA om te evalueren hoe Vlaamse organisaties het deden in deze eerste periode. Lees hieronder alles over onze EU-subsidiemonitor 2021-2022.

Video: Subsidies voor dummies

Waar te beginnen als je op zoek bent naar Europese subsidies? Met deze video ‘Europese subsidies voor dummies’ krijg je in 12 minuten de basics: het wat en hoe van Europese subsidies. Zo weet jij waar te beginnen om je Europese ambities waar te maken.

Nog vragen? Contacteer het VLEVA-subsidieteam!

Op zoek naar het juiste Nationale Contactpunt?

VLEVA heeft een up-to-date lijst van alle Nationale Contactpunten van de Europese programma's. Klik hier om de lijst te raadplegen.

Geen idee welk programma te contacteren? Bekijk onze subsidiegids of vraag het aan ons subsidieteam!