European Urban Initiative - City-to-City Exchanges: online matchmaking event

11 maart 2024, 14:00 - 16:00

Online

Het European Urban Initiative faciliteert verbindingen tussen steden in heel Europa. Noteer alvast maandag 11 maart 2024 en bereid je voor op hun webinar over City-to-City Exchanges. Dit evenement is jouw match maker!

De juiste match vinden kan vaak een uitdaging zijn. Dat is waar dit webinar om de hoek komt kijken als jouw ultieme match maker, die de thematische interesses van jouw stad gebruikt om jou in contact te brengen met potentiële peers. Je krijgt de kans om in contact te komen met steden die dezelfde thematische interesses delen en die potentiële partners kunnen zijn. Het gaat om het creëren van de best mogelijke kansen voor zinvolle samenwerkingen die kunnen leiden tot een succesvolle Stad tot Stad uitwisseling.

Wat kan je verwachten van het webinar:

  • Stad tot Stad Uitwisseling, wat heb ik eraan? Ontdek het volledige scala aan ondersteuning dat wordt aangeboden door het European Urban Initiative, waaronder financiële steun voor bezoeken en deskundige moderatie om effectieve uitwisselingen te garanderen.

  • Getuigenissen van City-to-City Exchanges pioniers: leer van succesverhalen en krijg inzicht in hoe City-to-City Exchanges steden hebben geholpen met hun uitdagingen.

  • Match making-activiteit: op basis van uw registratiegegevens kunt u deelnemen aan op maat gemaakte discussies en in contact komen met stedelijke autoriteiten uit heel Europa die uw interesses en uitdagingen delen.

Meer informatie over dit event vind je op de website van het European Urban Initative.