U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Eurofound survey: de impact van corona

17 april 2020 - door Maarten Libeer

De COVID-19 pandemie heeft verstrekkende gevolgen voor de kwaliteit van het leven en het werk van de mensen. Eurofound houdt een tien minuten durende elektronische enquête om de meest directe veranderingen en de gevolgen daarvan in kaart te brengen.

Vul ze hier in. 

Eurofound is het EU-agentschap voor de verbetering van de levens- en arbeidsomstandigheden. Het heeft tot taak "bij te dragen tot de planning en de totstandbrenging van betere levens- en arbeidsomstandigheden door middel van activiteiten ter vergroting en verspreiding van kennis die deze ontwikkeling kan bevorderen". Met dit doel voor ogen bestaat de taak erin ideeën over de verbetering van de levens- en arbeidsomstandigheden op middellange en lange termijn te ontwikkelen en na te streven in het licht van de praktische ervaring en de factoren die tot verandering leiden, in kaart te brengen".

 

Eurofound survey: de impact van corona

Maak een account aan

Volg ons