U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

DigitalHealthEurope second Call for Twinning

Deadline

Doelstellingen

DigitalHealthEurope is verheugd de lancering van de Call for Twinnings 2020 aan te kondigen. Het doel is om de opschaling van digitale transformatie naar gezondheid en zorg in Europa te vergemakkelijken.

DigitalHealthEurope biedt echte kansen voor sites en regio's in heel Europa om samen te komen, elkaar te ontmoeten en hun ervaringen te delen. De oproep richt zich op het ondersteunen van lokale, regionale en nationale zorg- en zorgverleners in Europa (adoptanten) die innovatieve oplossingen willen overnemen die beschikbaar zijn voor overdracht door een andere lokale, regionale en nationale zorg- en zorgverlener (originators) in Europa.

Budget

De Twinning-regeling stelt bijna 400.000 euro ter beschikking in financiële steun voor geslaagde inzendingen, in de verwachting tot 28 twinnings te financieren.

Begunstigden

Twinning-mogelijkheden zijn beschikbaar voor groepen mensen, zowel kleine als grote, met verschillende planningsambities, verschillende capaciteitsniveaus en verschillende budgettaire verwachtingen.

Info & contact

Meer informatie vind je op deze website.

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons