U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

High-level conference: The Future of Work: Today. Tomorrow. For All.

9 april 2019 09:00 – 17:00
Europese Commissie - Charlemagne gebouw

De Europese Commissie organiseert op 9 april 2019 een high-level conferentie over de toekomst van het werk in Brussel, die wordt georganiseerd door president Jean-Claude Juncker, samen met vicevoorzitter Valdis Dombrovskis en commissaris Marianne Thyssen.

De digitale revolutie en andere transformaties veranderen de wereld van het werk in een snel tempo. De conferentie is bedoeld om:

- Een open discussie houden over de belangrijkste veranderingen die plaatsvinden
- Hun brede implicaties begrijpen
- Onderzoeken hoe dergelijke veranderingen het best kunnen worden benut ten behoeve van werknemers, bedrijven, de samenleving en de economie.

Het evenement zal worden bijgewoond door vertegenwoordigers van EU-instellingen en lidstaten, internationale organisaties, sociale partners, het maatschappelijk middenveld, de academische wereld en de media.

In zes parallelle sessies zullen de deelnemers diepgaand bekijken hoe het werkgelegenheids- en sociaal beleid van Europa moet worden aangepast aan de wereld van vandaag en morgen.

De conferentie vindt plaats voorafgaand aan het honderdjarige evenement van de IAO in juni in Genève, waar de discussie over de toekomst van het werk in een mondiaal perspectief zal worden voortgezet.

Deelname is alleen op uitnodiging maar de procedure zal worden gestreamd. Indien u wilt komen kan u een mailtje sturen naar EMPL-FUTURE-OF-WORK-CONFERENCE@ec.europa.eu.

High-level conference: The Future of Work: Today. Tomorrow. For All.

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons