U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Jouw stem in Europa: ESF

16 oktober 2019 - door Maarten Libeer

Wil jij jouw mening geven over ESF de voorbije programma. Er staan twee publieke consultaties open rond: 

De evaluatie zal de effectiviteit, efficiëntie en relevantie van de acties van het Europees Sociaal Fonds in de periode 2014-2018 evalueren. Het zal ook de complementariteit en samenhang met andere initiatieven op dit gebied in de betrokken periode behandelen, met name met betrekking tot het scheppen van banen, mobiliteit, hervorming van de arbeidsmarkt en gelijke kansen.

Alle burgers en organisaties worden uitgenodigd om aan dit overleg bij te dragen. Bijdragen zijn gewenst van:

  • Organisaties die betrokken zijn bij het beheer van programma's van het Europees Sociaal Fonds, zoals lidstaten, beheersautoriteiten of bemiddelende instanties, leden van toezichtcomités;
  • Organisaties die als begunstigden of projectpartners betrokken zijn bij de uitvoering van operaties van het Europees Sociaal Fonds: overheidsinstanties, NGO's, gemeenten; evenals van
  • Elke organisatie of burger met een specifieke expertise op het gebied van sociale integratie, armoede of discriminatie.
Jouw stem in Europa: ESF

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons