U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > Transport > Wegvervoer > Events >

Fostering the integration of the TEN-T in urban areas

9 oktober 2018 14:30 – 16:00
Building Polis, Room n/a - Troonstraat 98, 1050 Elsene

ERRIN en Polis erkennen het belang van de Connecting Europe Facility als het belangrijkste financieringsprogramma voor de inzet van duurzame stedelijke vervoersprojecten. De Europese Unie moet het niveau van de financiering van stedelijke knooppuntenprojecten veiligstellen in het volgende MFK. Concrete transportcases, allemaal met Europese meerwaarde, zullen illustreren dat de prioriteit van stedelijke knooppunten binnen het programma heeft bijgedragen tot het oplossen van enkele van de 'last mile'-kwesties, waardoor de algehele efficiëntie van het TEN-T-netwerk toenam. De cases zullen de rol van lokale autoriteiten als belangrijke spelers in de implementatie van CEF-projecten benadrukken. Moderator: Isabelle Vandoorne, Plaatsvervangend hoofd van de eenheid DG MOVE, Europese Commissie.

Deze sessie van de Europese week van regio's en steden 2018 wordt georganiseerd door ERRIN-leden Ile-de-France (FR), Aragon Exterieur (ES), regio Stuttgart (DE) en POLIS.

Klik hier voor meer informatie en registratie. Registreer alstublieft met behulp van de code 9WS206.

Fostering the integration of the TEN-T in urban areas

Maak een account aan

Volg ons