U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > transport > events >

Virtual Speed-Match International Networking Event for the mobility industry

27 april 2022 – 28 april 2022
Online

Het event richt zich op de luchtvaart-, spoorweg- en automobielsector samen. Het is de bedoeling dat bedrijven met vergelijkbare productiecapaciteiten kruisverbanden aangaan en hun zakelijke netwerken uitbreiden.


Dit event biedt grote bedrijven, kmo's, kamers, clusters, investeerders, openbare instellingen en verenigingen een unieke kans om zakelijke en technologische partnerschappen aan te gaan via vooraf geplande één op één vergaderingen.

Bilaterale ontmoetingen worden gepland voor 20 minuten, afhankelijk van de beschikbaarheid, interesses en doelstellingen van elke deelnemer. Om deelnemers in staat te stellen geschikte partners te vinden, is elke deelnemer verplicht ten minste één item te kiezen uit de "Marketplace Opportunities".

Alle informatie over dit event, vind je op deze website

Virtual Speed-Match International Networking Event for the mobility industry

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

DOSSIER

Gecombineerd vervoer (tweede mobiliteitspakket)

De herziening van de richtlijn voor gecombineerd vervoer wordt ingetrokken door de nieuwe Europese Commissie onder leiding van Ursula Von der Leyen. De Europese Commissie zal een nieuw voorstel voor gecombineerd vervoer lanceren in het kader van de European Green Deal. Dat nieuwe voorstel mogen we volgens de roadmap verwachten in 2021.

Lees meer
Volg ons