U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > transport > events >

Multimodal sustainable transport - which role for the internalisation of external costs?

17 december 2018 09:00 – 17:00
Centre Albert Borschette, rue Froissard 36, 1040 Brussel

Europees Commissaris voor Transport Violeta Bulc en het Directoraat-generaal Vervoer en Mobiliteit (DG MOVE) nodigen transportbelanghebbenden uit om de eerste inzichten te bespreken uit een onderzoek naar duurzame belasting voor vervoersinfrastructuur en de internalisering van externe transportkosten.

De conferentie vindt plaats in het EU-conferentiecentrum Albert Borschette, Froissartstraat 36, 1040 Brussel-Etterbeek op 17 december 2018.

Multimodal sustainable transport - which role for the internalisation of external costs?

Het evenement is georganiseerd als onderdeel van het jaar van multimodaliteit 2018, waar commissaris Bulc om heeft gevraagd om de werking van de vervoerssector als een volledig geïntegreerd systeem te bevorderen, de bestaande capaciteiten in alle vervoerswijzen beter te benutten en de efficiëntie van de logistieke ketens te verbeteren.

Tijdens de conferentie zullen belangrijke sectordeskundigen hun mening geven over het vaststellen van de juiste prijs voor transport en zullen er mogelijkheden zijn voor u om de externe kosten in alle vervoerswijzen te bespreken en te begrijpen; de mate waarin de "gebruiker betaalt" en "de vervuiler betaalt" zijn geïmplementeerd in de EU voor de verschillende vervoerswijzen; hoe het 'speelveld' kan worden uitgebalanceerd en hoe de impact van externaliteiten beter kan worden beheerd.

Registreer hier.

Je kunt de discussie op twitter volgen met #EUMultimodalityYear

Maak een account aan

Volg ons