U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > transport > events >

Human Explorer

17 september 2019 – 19 september 2019
BOZAR/Centre for Fine Arts

BOZAR en Buskerud County nodigen je uit op de tweedaagse conferentie "Human Explorer" in het kader van de Europese Mobiliteitsweek. Dit is een expeditie naar oplossingen voor duurzame geautomatiseerde transportsystemen.

Noorwegen heeft een lange traditie om de menselijke mobiliteit tot het uiterste te duwen door middel van de modernste technologie. Als een 'huis van verandering' in het hart van de Europese hoofdstad, is BOZAR het ideale platform om oplossingen voor toekomstige mobiliteitssystemen te bespreken en erover na te denken.

Human Explorer

Dinsdag 17 september wordt het begrip mobiliteit benaderd vanuit een breder perspectief. Kunnen we ons huidige mobiliteitsniveau handhaven en tegelijkertijd de klimaatacties ondersteunen en nieuwe duurzame steden bouwen? Hoe kan autonome technologie een rol spelen bij het creëren van duurzame industrieën, economische groei stimuleren en inspelen op de kwaliteit van het leven van burgers? 

Woensdag 18 september geven jongerenvertegenwoordigers uit België en Noorwegen hun beleidsadvies voor meer duurzame gemeenschappen en vervoerssystemen aan beleidsmakers (gesloten evenement). 

Donderdag 19 september gaan we de toekomst in. Meer licht werpen op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autonome mobiliteit op zee, binnenwateren en in de stad. Hoe zullen ze onze transportsystemen, stedelijke ontwikkeling en de manier waarop we onze samenlevingen organiseren beïnvloeden?

Het evenement brengt belanghebbenden uit de sectoren technologie, industrie, onderzoek, ontwerp en politiek bijeen uit de regio Buskerud en Greater Oslo in Noorwegen, België en Europa. Laat u inspireren door innovatieve projecten, oplossingen en onderzoek en verbreed uw netwerk tijdens een reeks keynotes, paneldiscussies en projectpresentaties.

Bezoek de pagina de komende weken voor aanvullende informatie. 

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons