U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > transport > events >

Horizon 2020 Energy info day

5 oktober 2018 08:30 – 15:30
Charlemagne building, Wetstraat 170, 1040 Brussel

Bent u geïnteresseerd in financieringsmogelijkheden voor projecten die werken aan een slim energiesysteem of smart city-oplossingen testen? Noteer de Horizon 2020 Energy infodag dan in uw agenda, die plaatsvindt op 5 oktober in Brussel.

Het evenement zal betrekking hebben op zes aankomende Horizon 2020-oproepen voor financiering, incl. nieuwe oplossingen voor distributie- en transportnet, nieuwe geavanceerde hulpmiddelen, big data, European Islands Facility en demonstratie van smart city-concepten. Het totale beschikbare budget in de oproepen is € 200 miljoen.

Een brokerage event, georganiseerd door de Horizon 2020 Energy National Contact Points, vindt gelijktijdig met de infodag plaats. Het geeft deelnemers de gelegenheid om te netwerken en om partners te zoeken om een ​​consortium te vormen.

Inschrijvingen zullen in de zomer worden geopend. Blijf op de hoogte en volg hen op Twitter met de #H2020Energy-hashtag!

Klik hier voor meer informatie over het evenement.

Horizon 2020 Energy info day

Maak een account aan

Volg ons