U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > transport > events >

EU Sustainable Energy Week side event: Smart Regions - Smart Solutions

19 juni 2019 14:00 – 15:30
House of Dutch Provinces, Rue de Trèves 59, Brussels

Samen met zijn werkgroepen zal ERRIN tijdens de Europese week voor duurzame energie dit evenement organiseren. Er wordt hier gekeken naar hoe het volgende Europese kaderprogramma voor onderzoek en innovatie, Horizon Europa, kan bijdragen aan het koolstofvrij maken van onze energie- en vervoerssystemen.

Om de ambities van de Clean Planet for All-strategie van de Europese Commissie te halen, zal het mobiliseren van Europese onderzoeks- en innovatie-ecosystemen op regionaal niveau van cruciaal belang zijn.  Aan de hand van concrete voorbeelden toont deze sessie hoe regio's de EU helpen bij het behalen van de koolstofarme doelstellingen.

Het evenement zal bijdragen aan het strategische planningsproces van Horizon Europe, inclusief het voorstellen van prioritaire gebieden voor de cluster klimaat, energie en mobiliteit. Daarnaast zal het ook inspiratie bieden voor de missie klimaatneutrale en slimme steden.

Het volledige programma kan je hier bekijken. 

Deelname is gratis, maar registratie is verplicht. 

EU Sustainable Energy Week side event: Smart Regions - Smart Solutions

Maak een account aan

Volg ons