U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > Transport > Events >

2nd European conference: Results from road transport research in H2020 projects

28 november 2018 – 29 november 2018
Centre Albert Borschette, rue Froissard 36, 1040 Brussel

Gezamenlijk georganiseerd door ERTRAC, EGVIA en het Directoraat Transport R & I van de Europese Commissie, zal deze tweede Europese conferentie de resultaten van geselecteerde H2020-gefinancierde projecten over wegvervoersgerelateerde gebieden weergeven, namelijk op vlak van groene voertuigen, wegvervoer, mobiliteit voor groei, stedelijke mobiliteit, logistiek en geautomatiseerde wegvervoer.

 

2nd European conference: Results from road transport research in H2020 projects

Verschillende technologische uitdagingen zullen worden behandeld om de bijdrage van lopende door de EU gefinancierde onderzoeksprojecten aan de EU-beleidsdoelstellingen te benadrukken.

Deze conferentie zal ook een unieke gelegenheid zijn om een overzicht te krijgen van de resultaten van door H2020 gefinancierde projecten: geselecteerde zullen hun resultaten presenteren en de deelnemers een algemeen beeld geven van de resultaten van door de EU gefinancierd onderzoek.

Klik hier voor meer informatie en registratie.

Neem voor vragen contact op met info@egvi.eu.

Maak een account aan

Volg ons