U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > transport > eu nieuws >

Infrastructuurprojecten rond alternatieve brandstoffen gezocht!

28 oktober 2020 - door Simon De Wachter

Plant uw organisatie binnenkort een infrastructuurproject rond alternatieve brandstoffen?

Laat het dan weten voor 6 november!

 

Infrastructuurprojecten rond alternatieve brandstoffen gezocht!

Vragenlijst

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken heeft een vragenlijst opgesteld rond de noden en plannen voor infrastructuur van alternatieve brandstoffen. Met deze oefening willen ze meer zicht krijgen op de toekomstige projecten in Vlaanderen.

Met de ontvangen informatie hoopt het Departement beter te kunnen inzetten op ondersteuning en financiering van deze projecten. En de noden en mogelijkheden gelinkt aan de relevante Europese subsidieprogramma’s in het kader van het Europese Meerjarig Financieel Kader in te schatten. 

Plant uw organisatie in de periode 2021-2022 de verdere uitrol van infrastructuur voor alternatieve brandstoffen (laadinfrastructuur, CNG/LNG infrastructuur, H2-infrastructuur, walstroom) in Vlaanderen? Vul dan de vragenlijst in de bijlage van dit artikel tegen 6 november in en bezorg het aan cef@mow.vlaanderen.be.

Bijlage(n)

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons