U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > transport > calls >

SESAR Young Scientist Award

Deadline

Inleiding

Ben jij een jonge wetenschapper die onderzoek doet op het gebied van luchtverkeersbeheer (ATM) en luchtvaart? Ben je op zoek naar de perfecte gelegenheid om je talent te laten zien? Zo ja, zoek dan niet verder ... de SESAR Young Scientist Award is bedoeld voor mensen zoals jij.

Doelstellingen

De SESAR Young Scientist Award 2019 (YSA 2019) heeft tot doel jonge wetenschappers met een hoog potentieel te erkennen die bijdragen aan het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van luchtverkeersbeheer en luchtvaart. Daarnaast biedt de prijs ook een mechanisme voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

De SESAR Young Scientist Award is een financiële beloning voor individuele wetenschappelijke prestaties. Deze financiële bijdrage of prijs wordt toegekend na een openbare wedstrijd.

Maximaal drie kandidaten op de shortlist van de Young Scientists Award worden uitgenodigd om deel te nemen aan de SESAR Innovation Days 2019 (SIDs). De SESAR Joint Undertaking vergoedt de kandidaten op de shortlist die de SIDs bijwonen voor hun reis- en verblijfkosten.

De winnaar wordt publiekelijk bekend gemaakt tijdens de "SESAR Innovation Days" die plaatsvindt in Athene, Griekenland van 2 tot 6 december 2019.

Budget

De winnaar ontvangt een prijs van 5 000 euro.

De (maximaal) drie shortlist-aanvragers ontvangen:

  • een symbolische trofee,
  • de mogelijkheid om hun onderzoek te presenteren bij bepaalde SESAR-evenementen met een hoog profiel;
  • de mogelijkheid om hun werk bekend te maken via de communicatiekanalen van de SESAR JU;
  • een geschreven interview en artikel waarin ze worden belicht en hun onderzoek wordt gepost op het SESAR JU e-nieuws en sociale media;

Begunstigden

Elke jonge wetenschapper die heeft bijgedragen aan wetenschappelijke prestaties op het gebied van ATM en luchtvaart, binnen de termijn van:

  • Bachelor thesis verdedigd niet meer dan 18 maanden voor de datum van publicatie van de huidige oproep, of
  • Masterproef verdedigd niet meer dan 18 maanden voor de datum van publicatie van de huidige oproep, of
  • Doctoraatsverhandeling verdedigd niet meer dan 18 maanden voor de datum van publicatie van de huidige oproep; of
  • lopend doctoraat,

en die een burger of een ingezetene is in een EU-lidstaat of een geassocieerd land van het Horizon 2020 onderzoeks- en ontwikkelingskaderprogramma (H2020) komt in aanmerking.

Info & contact

Contest Rules

Als u uw kandidatuur voor deze Award wilt indienen, vul dan het aanmeldingsformulier en het erewoord in, te vinden op deze website. Stuur deze vervolgens naar youngscientist@sesarju.eu.

 

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons