U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > transport > calls >

EIT InnoEnergy: Call for Electrical Storage Start-ups

Deadline

Inleiding

Hebt u een briljant idee voor innovatie op het gebied van elektrische opslag en wilt u het op de markt brengen of opschalen? U kunt 100.000 euro winnen, evenals investerings- en bedrijfsondersteuning om uw bedrijf te laten groeien van 's werelds grootste duurzame speler, ondersteund door een vertrouwd ecosysteem aangeboden door EIT InnoEnergy

Doelstellingen

De vraag naar elektrische opslag neemt snel toe. EIT InnoEnergy speelt een centrale rol binnen de European Battery Alliance, samen met 120 belanghebbenden in het batterij-ecosysteem. Het doel is om een concurrerende en duurzame waardeketen voor de productie van batterijcellen in Europa te creëren.

Daarom willen ze de beste en meest innovatieve ideeën rond elektrische opslag van over de hele wereld vinden, belonen en ontwikkelen.

Budget

EIT InnoEnergy ondersteunt de 15 beste startups met een op maat gemaakt programma om uw idee waar te maken. Dat kan technologische ontwikkeling, markttoegang en ontwikkeling omvatten; creatie van teams of toegang tot financiering. Bovendien wint de beste start-up € 100.000.

Begunstigden

Start-ups die gebaseerd zijn op innovatieve technologie of bedrijfsmodellen in de elektrische opslagruimte, inclusief elektrische batterijen en / of supercondensatoren en hun bijbehorende apparaten, of ze nu gebaseerd zijn op hardware of software.

Uw idee moet concurrentievoordelen bieden in bijvoorbeeld: vermogensdichtheid, gewicht, vormfactor, milieu-impact, productiekosten, opladen, levering, bediening en onderhoud, gezondheid en veiligheid, of recycling.

Uw idee moet toepassingen hebben op een van de volgende gebieden:

  • e-Mobiliteit en transport: Dit omvat alle vervoerswijzen - wegen, watertransport, luchtvaart en spoorvervoer
  • Energieopslagsystemen: Voor zowel thuis als op het net, gedistribueerde opslag en opslag op grote schaal. De integratie en het gebruik van mobiele opslag in oplossingen voor ondersteuning van het netwerk.
  • Algemene industrie: Overal waar de industrie elektriserend is om energie-efficiëntie en emissiereductie te stimuleren.

Info & contact

Vul het aanvraagformulier in vóór de sluitingsdatum, 15 november 2018.

Klik hier voor meer informatie.

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons