U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Boek je One to One Consultatie bij European Urban Innovative Actions

14 november 2022 – 15 december 2022
Online

Wil je jouw eigen overleg inplannen met het programmasecretariaat van European Urban Innovative Actions over de eerste oproep rond  innovatieve acties? Wil je jouw innovatieve oplossing aan ons presenteren? Wil je een antwoord op jouw vragen over financiering? projectmanagement? overdracht? 

Het programmasecretariaat EUI stelt een beperkt aantal afspraken beschikbaar voor een één-op-één consultatie (online). Het doel van deze consultaties is om geïnteresseerde aanvragers meer duidelijkheid en ondersteuning te bieden bij het aanvragen van financiering, het definiëren van het werkplan, het budget, de deliverables/outputs en de overdrachtscomponent en het beheren van een EUI-project (denk eraan dat er geen feedback kan worden gegeven over de haalbaarheid en het strategische karakter van het projectvoorstel).

Hoe werkt het? 

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar! Reserveringen voor consultaties zijn op basis van "wie het eerst komt, het eerst maalt"! 

De voorkeur gaat uit naar stedelijke autoriteiten die al een vastgesteld/geïdentificeerd project in gedachten hebben, en we verzoeken om het aantal deelnemers tot een minimum te beperken.

Wanneer vindt het overleg plaats?

  • 14 en 15 november 2022
  • 21 en 22 november 2022
  • 14 en 15 december 2022

Alle informatie vind je terug op de website van EUI

 

Boek je One to One Consultatie bij European Urban Innovative Actions

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons