U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Online Info day on the 2022 AGRI Promotion Calls for proposals

1 februari 2022 09:00 – 17:00
Online

Naar aanleiding van de projectoproepen 2022 voor subsidies voor voorlichtings- en afzetbevorderingsacties voor landbouwproducten, organiseren DG Landbouw en plattelandsontwikkeling (DG AGRI) en het Europees Uitvoerend Agentschap voor onderzoek (REA) hun jaarlijkse infodagen online.

Dag 1 is gewijd aan beleidsaspecten. Sprekers van de Europese Commissie zullen spreken over het afzetbevorderings beleid met het oog op de ondersteuning van de overgang naar een duurzamer Europees voedselsysteem, en over het verband met de strategie "van boer tot bord". De lopende beleidsherziening zal een gespreksonderwerp zijn, evenals de prioriteiten van het jaarlijkse werkprogramma voor 2022 en de oproepen tot het indienen van voorstellen. 

De tweede dag zal in het teken staan van de ontwikkeling van succesvolle campagnes. De deelnemers krijgen de gelegenheid te luisteren naar presentaties van ambtenaren van de Commissie, externe deskundigen en projectcoördinatoren. De presentaties van de dag zullen verschillende uitdagende aspecten belichten, zoals de aanpak van duurzaamheid in 2022-programmavoorstellen en het afstemmen van projecten op doelstellingen van de Green Deal, de Farm to Fork-strategie, Europa's plan "Kanker verslaan" en de op voeding gebaseerde richtsnoeren van de lidstaten. De presentaties zullen ook gaan over hoe een goede campagnestrategie op te zetten en hoe met succes communicatiecampagnes te ontwikkelen over duurzame productie en consumptie in de EU. Er zal worden ingegaan op uitdagingen en verwachtingen, met voorbeelden en belangrijke leerpunten.

Als onderdeel van dit evenement worden matchmaking-sessies georganiseerd voor interactie tussen potentiële projectpartners. 

Alle informatie over deze dag vind je op deze pagina.

 

Online Info day on the 2022 AGRI Promotion Calls for proposals

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons