U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Info day on the Calls for Proposals 2019 (Chafea)

7 februari 2019 09:00 – 17:00
Charlemagne Building, Rue de la Loi 170, 1040 Brussels

In relatie tot de publicatie van de 2019 oproepen tot het indienen van voorstellen voor subsidies voor informatiebevoorrading en promotiemaatregelen met betrekking tot landbouwproducten organiseert Chafea een infodag voor potentiële aanvragers.

Sprekers van de Europese Commissie en Chafea zullen zowel het jaarlijkse werkprogramma 2019 als de oproepen presenteren en zullen de deelnemers door de oproepvoorwaarden heen helpen, met name de toelatingscriteria. Potentiële aanvragers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen tijdens de speciale V & A-sessies.

De infodag bevat ook een presentatie van de exportmogelijkheden voor agro-voedselproducten in derde landen en een de-briefing over de eigen initiatieven van de Europese Commissie.

Info day on the Calls for Proposals 2019 (Chafea)

De deelnemers krijgen ook de kans om te leren van de ervaringen van de begunstigden van de lopende campagnes, evenals de overkoepelende EU-organisaties uit de belangrijkste productsectoren.

Het evenement omvat een matchmaking-sessie gericht op het samenbrengen van potentiële aanvragers op zoek naar partners, met het oog op het indienen van gezamenlijke aanvragen voor financiering. Alle presentaties worden web-gestreamd en beschikbaar gezet op de portal voor de periode van 2 jaar.

Registreer tot 31 januari

Meer info

Evenementpagina

Bekijk de agenda

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons