U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Galileo-EGNOS award scheme innovative ideas and support for incubation (233/G/GROW/SAT/16/9288)

Deadline

Doelstellingen

Het doel van deze call is om de organisatie en het beheer te steunen van een jaarlijkse prijsvraag voor innovatieve toepassingen op basis van EU GNSS-technologie (EGNOS en Galileo), die industriële innovatie en de invoering van geavanceerde technologieën in heel Europa bevordert.

Budget

Het totale budget voor de medefinanciering van het project wordt geraamd op € 1 500 000.De maximale duur van de projecten bedraagt ​​36 maanden.

Maximum EU-financiering percentage van de in aanmerking komende kosten: de bijdrage bedraagt ​​maximaal 70% van de in aanmerking komende kosten voor het beheer en de incubatie kosten en tot 60% van de totale in aanmerking komende kosten voor de prijzen.

 

Begunstigden

Begunstigden moeten in een EU lidstaat, Noorwegen of Zwitserland opgericht zijn.

Info & contact

Meer informatie vindt u op de website van DG Growth.

Vragen?

European CommissionInternal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs Directorate-GeneralJ3/ Galileo and EGNOS – Applications, Security, International CooperationE-mail address: GROW-CFP-SAT-2016-GALILEO@ec.europa.euOffice address: BREY 07/318 B-1049 Brussels, Belgium

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons