U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

VLIZ Marine Science Day 2020

18 maart 2020 08:30 – 18:30
CC De Grote Post, Oostende

De 20ste editie van de VLIZ Marine Science Day belooft een speciale editie te worden. In 2020 viert het VLIZ namelijk zijn 20ste verjaardag met als centrale thema VLIZ doorbreekt grenzen. Voor deze 20ste editie keer verwachten we extra deelnemers en wijken we met de #VMSD20 uit naar een andere locatie: Cultuurcentrum De Grote Post in Oostende. Ook het programma krijgt voor deze feesteditie een grondige make-over. Voor het eerst vullen we het plenaire programma aan met verschillende parallelle break-out sessies. Voor elk wat wils! Meer dan ooit zal #VMSD20 een niet te missen feest zijn voor de mariene professional en student, boordevol opportuniteiten om te interageren met gelijkgestemden en de ideale gelegenheid om je netwerk te vergroten!

De registratie voor de VLIZ Marine Science Day 2020 is nu open. Via deze link kunt u zich registreren voor het evenement en aangeven welke interactieve sessies u graag zou bijwonen.

VLIZ Marine Science Day 2020

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons