U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Supporting effective ocean governance. The role of Responsible R&I and Ocean Literacy

18 maart 2019 – 19 maart 2019
AREA42, 46 Rue des palais, 1030 Brussel

#OceanDialogues2019 is een gezamenlijk evenement tussen de H2020-onderzoeksprojecten MARINA en ResponSEAble - in samenwerking met het Europees Parlement - SEARICA intergroup & IOC-UNESCO - over de rol van Ocean Literacy en Responsible Research and Innovation ter ondersteuning van effectief oceaanbeheer.

Supporting effective ocean governance. The role of Responsible R&I and Ocean Literacy

Het doel van de Ocean Dialogues 2019 is om oplossingen te vinden voor de ontwikkeling van een degelijk oceaankennissysteem dat effectief oceaanbeheer kan ondersteunen, door uitdagingen als betrokkenheid, co-creatie en gedeelde verantwoordelijkheid aan te pakken.

Het zal input leveren voor het voorbereidende proces van het VN-decennium van oceanistiek voor duurzame ontwikkeling. Het resultaat van de Ocean Dialoges 2019 zal een manifest zijn dat zal worden gepresenteerd en besproken tijdens een speciale beleidsworkshop die in het Europees Parlement wordt georganiseerd.

Klik hier voor meer informatie en registratie.

Maak een account aan

Volg ons