U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > regionaal beleid > events >

Connecting Nature Impact Summit

28 april 2022 – 1 mei 2022
Thor Central, Genk

Van 28 april tot 1 mei is Genk even de groene hoofdstad van Europa want gedurende vier dagen vindt hier ‘Genk. Stad vol van natuur’ plaats. Een internationale happening waar lokale, regionale en internationale deelnemers samenkomen om te laten zien hoe de natuur ons leven beïnvloedt, en hoe ‘nature based’ oplossingen een positieve impact kunnen hebben op stedelijke omgevingen. 

De Connecting Nature Impact Summit maakt hier onderdeel van uit en vindt plaats op 28 en 29 April 2022 in het Genkse Thor Park.

Dit is een hybride evenement met zowel online als live presentaties, workshops, rondetafelgesprekken, sitebezoeken, tentoonstellingen en performances. Het festival rondt vijf jaar onderzoek af van het Connecting Nature-project (Horizon 2020), met als uitkomst: innovatieve resultaten en ervaringen die inspiratie bieden aan beleidsmakers, planners en ontwerpers, bedrijven en gemeenschappen in heel Europa. Dit project steunde Genk specifiek in de verdere strategische uitbouw van het Stiemerprogramma.

Bekijk het volledige programma.

Inschrijven kan hier.

Connecting Nature Impact Summit

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons