U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Infosessie Interreg France-Wallonie-Vlaanderen

17 januari 2023 14:00 – 17:00
Aarova vzw, Industriepark de Bruwaan 85, 9700 Oudenaarde

Op 17 november werd het nieuwe Interreg programma France-Wallonie-Vlaanderen 2021-2027 voorgesteld en de eerste projectoproep gelanceerd.

DIt programma biedt opnieuw kansen aan private en publieke projectpartners om projecten met impact binnen het Frans-Belgische grensgebied te financieren.De middelen hiervoor zijn drastisch toegenomen! In vergelijking met de vorige programmaperiode is het budget om projecten te financieren, gestegen tot ongeveer 268 miljoen euro. Ook het financierings-percentage is opgetrokken: projecten kunnen tot 60% Europese steun krijgen.Het programma biedt meer dan ooit mogelijkheden voor de provincie Oost-Vlaanderen: zowel het arrondissement Gent als dat van Oudenaarde liggen binnen het programmagebied.

Op 17 januari om 14.00 uur geeft het regionaal contactpunt in Oudenaarde toelichting over de financieringsmogelijkheden van Interreg France-Wallonie-Vlaanderen.

Tijdens deze sessie krijg je een antwoord geven op een aantal belangrijke vragen: Wat is de strategie van het programma en hoe past mijn projectidee hierin? Welke projecten komen voor steun in aanmerking en wat zijn de belangrijkste voorwaarden? Hoe kan je een project indienen en wat zijn de evaluatiecriteria? Wat zijn de administratieve verplichtingen na goedkeuring? Waar kan je terecht voor hulp en informatie?

Hier vind je alle informatie over het event en kan je je ook inschrijven.

Infosessie Interreg France-Wallonie-Vlaanderen

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons