U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Marie Skłodowska-Curie Actions Research and Innovation Staff Exchange info session

19 november 2019 09:30 – 13:30
University Foundation, Room A, Egmontstraat 11, 1000 Brussel

Een informatiesessie over de Marie Skłodowska-Curie-acties (MSCA) 2020 oproep tot het indienen van voorstellen voor de R & D-personeelsuitwisseling (RISE) wordt georganiseerd door het Federaal Wetenschapsbeleid (BELSPO), het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek (FRS-FNRS) en NCP Flanders.

De informatiesessie is georganiseerd om onderzoekers / onderzoeksorganisaties / industrie te ondersteunen bij de voorbereiding van hun MSCA RISE-applicatie.

RISE financiert uitwisselingen op korte termijn voor personeel om loopbanen te ontwikkelen die wetenschappelijke excellentie combineren met blootstelling aan andere landen en sectoren. RISE maakt meer interactie mogelijk tussen academische en niet-academische organisaties in Europa en wereldwijd.

Deelname aan de sessie is gratis en staat open voor elke onderzoeker die zich wil aanmelden bij een Belgische gastinstelling of elke medewerker van een Belgische gastinstelling. Registratie is verplicht.

Alle informatie en het registratieformulier zijn te vinden op deze webpagina.

Marie Skłodowska-Curie Actions Research and Innovation Staff Exchange info session

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons