U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

H2020 Coordinators’ Day on Grant Agreement Preparation

22 februari 2019 08:30 – 16:00
Charlemagne building, Wetstraat 170, 1040 Brussel

Op 22 februari 2019 zal de Europese Commissie een "coördinatiedag over de voorbereiding van de subsidieovereenkomst" organiseren voor coördinatoren van succesvolle voorstellen. Het doel van dit evenement is om de details over de voorbereiding en ondertekening van subsidieovereenkomsten uit te leggen. Het vindt plaats in het Charlemagne-gebouw in Brussel van 09:30u tot 17:00u. Deze sessie is voornamelijk bedoeld voor coördinatoren van voorstellen die werden uitgenodigd om een subsidieovereenkomst voor te bereiden, maar andere deelnemers (nationale contactpunten, begunstigden, enz.) zijn ook welkom om deel te nemen, afhankelijk van de beschikbaarheid van zitplaatsen.

H2020 Coordinators’ Day on Grant Agreement Preparation

Registratie (wie het eerst komt, het eerst maalt) is mogelijk via deze website. De agenda is beschikbaar onder dezelfde link. Het is ook mogelijk om het evenement online te volgen (je hoeft je niet te registreren voor de livestream).

Neem voor vragen contact op met EC-EGRANTS-TRAINING@ec.europa.eu.

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons