U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

BBI JU Info Day 2019

12 april 2019 08:30 – 17:00
Europese Commissie, Alcide de Gasperi room, Charlemagne building, Wetstraat 170, Brussel

De BBI JU Info Day 2019 vindt plaats op 12 april 2019 in Brussel.
 
Het doel van het evenement is om potentiële deelnemers te verzamelen die geïnteresseerd zijn in de BBI JU 2019 oproep tot het indienen van voorstellen.

BBI JU Info Day 2019

Registratie voor het evenement is gratis, maar verplicht en moet worden voltooid met behulp van de elektronische registratietool. Plaatsen worden aangeboden op basis van 'wie het eerst komt, het eerst maalt', dus we raden aan om zo snel mogelijk te registreren.
  
De ochtendsessies bieden informatie over het BBI JU-initiatief en alle aspecten van het oproepproces. Details van de 2019 Call-onderwerpen en meer informatie over het evenement zijn beschikbaar op de BBI JU-website.
 
De middag biedt de mogelijkheid voor deelnemers om face-to-face bijeenkomsten te houden, die kunnen worden ingepland vanaf 8 maart met behulp van het professionele / zakelijke profiel in het BBI JU Partnering Platform.
 
Gedurende de dag zullen de deelnemers de mogelijkheid hebben om te spreken met vertegenwoordigers van de oprichtende partners en lidstaten van BBI JU en om van gedachten te wisselen met entiteiten in synergie met BBI JU. Het personeel van het BBI JU-programmabureau is ook beschikbaar om vragen over het oproepproces en de procedure te beantwoorden.

Klik hier voor meer informatie, het programma en registratie

Maak een account aan

Volg ons