U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Jouw stem in Europa: Connecting Europe Facility Digital

23 december 2019 - door Simon De Wachter

Het Connecting Europe Facility (CEF2) Digital-programma heeft tot doel investeringen in digitale connectiviteitsinfrastructuren van gemeenschappelijk belang in de periode 2021-2027 te ondersteunen en te katalyseren.

Om de lopende discussies en uitwisselingen van ideeën over de toekomstige uitvoering van het programma verder te stimuleren, publiceerde de Europese Commissie een non-paper met mogelijke oriëntaties en algemene uitvoeringsrichtlijnen.

Jouw stem in Europa: Connecting Europe Facility Digital

De Commissie nodigt belanghebbenden uit om opmerkingen en/of suggesties te doen met betrekking tot de indicatieve financieringsacties in het kader van het nieuwe CEF2 Digital-programma zoals beschreven in het non-paper en de technische bijlage. Neem hiervoor contact op met EC-CEF2DIGITAL@ec.europa.eu

Belanghebbenden die potentiële infrastructuurprojecten willen voorstellen die CEF2 Digital-financiering zouden kunnen ontvangen, worden ook verzocht het breedbandcompetentiebureau in hun lidstaat te informeren.

Meer informatie.

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons