U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Geef jouw mening over de missie gezonde oceaan, zeeën, kust- en binnenwateren!

30 september 2020 - door Simon De Wachter

Wat denk jij over de staat van de oceaan, onze zeeën, kust- en binnenwateren? En wat zijn volgens jou de oplossingen om de druk op onze wateren te verminderen?  

Wij willen het graag van jou horen! Vul deze korte enquête in voor zondag 18 oktober.

Geef jouw mening over de missie gezonde oceaan, zeeën, kust- en binnenwateren!

De Europese Commissie heeft, in het kader van het toekomstige kaderprogramma voor onderzoek en innovatie Horizon Europe, vijf missies voorgesteld. Missies zijn ambitieuze doelen die binnen een bepaalde periode moeten worden bereikt om enkele van de grote wereldwijde uitdagingen aan te pakken.

De oceaan, onze zeeën, kusten en rivieren zuiveren en herstellen, is één van deze missies. De Europese Commissie wil jouw mening hierover horen! Daarom stelden VLEVA, het VLIZ, de Blauwe Cluster, en het Vlaams Departement Economie, Wetenschap en Innovatie een enquête op, waar iedereen aan kan deelnemen. Het resultaat van deze enquête zal dienen als input voor de Europese Commissie bij de verdere uitwerking van de missie.

Het invullen van de enquête neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

DOSSIER

Tussentijdse evaluatie Horizon 2020 & totstandkoming Horizon Europe

De Raad en het Europees Parlement hebben een definitief akkoord bereikt over Horizon Europe.

Lees meer
Volg ons