U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

REACH Open Call for Startups & SMEs

Deadline

Doelstellingen

De Europese Commissie financierde het H2020-projectproject "REACH" (incubator voor vertrouwde en veilige datawaardeketens). REACH ondersteunt geselecteerde start-ups en kmo's die met data werken door middel van een incubatieprogramma van 11 maanden dat de ontwikkeling van betrouwbare en veilige innovatieve oplossingen op basis van industriële en persoonlijke gegevens mogelijk maakt.

Budget

  • Equity free financiering tot 120 000 euro
  • Toegang tot grote bedrijven en hun industriële datasets
  • Toegang tot digitale en bedrijfsvaardigheden

Begunstigden

De geaccepteerde aanvragers voor open oproepen van REACH zijn start-ups in de vorm van KMO's, die passen bij de voorgestelde participatietrajecten:

  • Individueel kmo-experiment: datagedreven kmo-bedrijven of startups die uitdagingen en experimenten oplossen.
  • Samenwerkend kmo-experiment: verschillende datagedreven kmo-bedrijven zullen verschillende experimenten uitvoeren onder een gemeenschappelijk DVC-thema of de uitdaging van de gegevensprovider. Deze manier van samenwerking zal worden gestimuleerd door REACH-partners, bijvoorbeeld door synergieën tussen aanvragers tijdens de incubatie te identificeren en hun samenwerking te vergemakkelijken. Het consortium streeft ernaar dat 20% van de experimenten in dit samenwerkingsprogramma bijdragen aan het DVC-concept.

Info & contact

Meer informatie vind je hier.

Informeer bij uw aanmelding NCP-adviseur Magali Parent (Magali.parent@vlaio.be).

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons