U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

FormPlanet Open Call

Deadline

Doelstellingen

FormPlanet lanceert in 2021 zijn Open Oproep om tot 8 Europese bedrijven de kans te geven om de eerste ontvangers te zijn van de innovatieve diensten van Test Bed.

De FormPlanet Open Oproep is bedoeld om KMO's en grote bedrijven in de metaalplaatvervaardigingssector te helpen bij het karakteriseren van plaatwerkeigenschappen, het voorspellen van de prestaties van onderdelen en het voorkomen van productieverlies, en het aanpakken van de komende uitdagingen op het gebied van vervormbaarheid en kwaliteitsbeoordeling van onderdelen.

FormPlanet zal de industriële aanvragers geavanceerde testmethodologieën bieden voor een nauwkeurigere karakterisering van metalen, niet-destructieve metingen en modellering tijdens het proces.

De Open Oproep zal het mogelijk maken om de effectiviteit van nieuwe karakteriserings- en modelleringsbenaderingen te valideren.

Budget

  • Unieke testmethoden voor nauwkeurigere materiaalkarakterisering en modellering van plaatmaterialen met een hoge sterkte
  • Tot 140.000 € in diensten voor metaalkarakterisering, technische en adviserende ondersteuning
  • Netwerken, zichtbaarheid en promotie van uw entiteit via EU-evenementen en FormPlanet-kanalen

Begunstigden

  • Elke Europese KMO of onderneming in de sector van de metaalplaatproductie
  • Consortia tussen bedrijven zijn niet toegestaan
  • Slechts één aanvraag per aanvragend bedrijf

Info & contact

Meer informatie via deze website.

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons