U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Webinar: Inspiratiedag - Internationalisering in het Onderwijs

15 oktober 2020 16:00 – 17:00
Online

De 2e inspiratiedag ‘Internationalisering in het onderwijs’ komt eraan. Op 15 oktober 2020 zetten we bij VLEVA en Katholiek Onderwijs Vlaanderen onze deuren weer open om internationaal bij te leren. Toch pakken we het dit jaar iets anders aan en laten we dit evenement digitaal doorgaan. Dit op 15 oktober van 16u tot 17u.

Wil jij je collega’s en leerlingen het onderwijs in andere Europese landen laten ontdekken? En heb je geen idee hoe je start met een Erasmus+-aanvraag? Deed je al een eerste ervaring op en wil je ontdekken welke verdere mogelijkheden er zijn, hoe je samenwerkingen verder kan uitbouwen of wat de nieuwste trends zijn binnen internationalisering. Dan is deze inspiratiedag absoluut iets voor jou. 

Het programma ziet er als volgt uit: 

Webinar: Inspiratiedag - Internationalisering in het Onderwijs

16u-16u05

Welkomstwoord

Maarten Libeer

16u05 - 16u25

Voorstelling Ondersteuningsteam internationalisering Katholiek Onderwijs Vlaanderen

Dorien Sampermans

16u25 - 16u40

Mogelijkheden voor basis - en secundair onderwijs door EPOS en ETwinning

Marc De Vlieger en Jeroen De Keyser

16u40 - 16u50

De mogelijkheden voor ondersteuning van Alden Biesen en Europahuis Ryckevelde

Julie Focquet

16u50 - 17u00

Doorbreek de praatbarak: samen professioneel leren

Rik Vanderhauwaert 


Alle info wordt hier kort aangeraakt tijdens dit webinar, om zo de deelnemers een eerste onderdompeling te geven in de wereld van Erasmus+. Op een toegewijde pagina wordt dieper in detail gegaan. Alle medewerkers aan dit webinar staan ook altijd paraat voor verdere vragen. 

Schrijf je dus snel in hier beneden. De inspiratiedag zal plaatsvinden via Zoom en enkele dagen voor het webinar, ontvang je een deelnamelink en alle praktische informatie. 

Dit is een samenwerking met eTwinning, Epos, School Education Gateway, Europakasteel Alden Biesen, Europahuis Ryckevelde en VLEVA (Vlaams-Europees Verbindingsagentschap)
 

Vragen? 

Stel ze aan VLEVA-liaisonofficer maarten.libeer@vleva.eu of 0471 37 82 23.

Vriendelijke groeten

Katholiek Onderwijs Vlaanderen en VLEVA

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons