U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

SELFIE Forum: digitale ontwikkeling voor scholen

7 oktober 2021 – 8 oktober 2021
Online

Op 7 en 8 oktober vindt het tweede online SELFIE Forum plaats. Het Forum richt zich op het bieden van ideeën en inspiratie voor scholen om hun eigen actieplan te maken en een stap voorwaarts te zetten op het gebied van hun digitale empowerment.

SELFIE is een zelfreflectietool die is ontworpen om scholen te helpen nadenken over hun digitale capaciteit. Tijdens de pandemie is het duidelijk geworden dat digitaal en online leren zeer belangrijk is.

Tijdens het forum wordt de Work-Based Learning-module van de SELFIE-tool gelanceerd. Deze nieuwe module is bedoeld om instellingen voor beroepsonderwijs en -opleiding (VET) en bedrijven dichter bij elkaar te brengen in de bespreking hoe ze digitale technologieën kunnen inbedden in onderwijs en de  opleiding.

Een andere nieuwe tool SELFIE for Teachers zal ook worden gepresenteerd. Deze nieuwe zelfreflectietool is ontworpen om de ontwikkeling van de digitale vaardigheden van leerkrachten binnen en buiten de school te ondersteunen.

Registreer je hier.

SELFIE Forum: digitale ontwikkeling voor scholen

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons