U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Lifelong Learning Week 2018: Lifelong Learning Culture

3 december 2018 – 7 december 2018
Brussel

Het LLLPlatform houdt zijn 8e Leven lang Leren Week op 3-7 december 2018 in Brussel. Dit jaar zal de LLLWeek samenwerken met de Youth Intergroup en de Lifelong Learning Interest Group van het Europees Parlement, maar ook met partners zoals Public Libraries 2020, ENCATC en Culture Action Europe.

De LLLWeek is een mijlpaal in de Europese onderwijsagenda geworden, dankzij de steun van maatschappelijke actoren, leden van het Europees Parlement en andere vertegenwoordigers van de Europese instellingen (Europese Commissie, Europese Raad, Europese Economische en Sociale Raad).

Dit jaar rekent de LLLWeek op 10 verschillende evenementen, die het hele spectrum van 'Levenslange leercultuur' beslaan. Benieuwd naar meer informatie over het volgende MFK, Erasmus +, de plaats van cultuur en actief burgerschap in het onderwijs, of loopbaanbegeleiding en intercultureel leren?

Ontdek de kalender van de LLLWeek 2018! Kies uw favoriete evenementen en mis deze unieke kans niet!

Lifelong Learning Week 2018: Lifelong Learning Culture

Maak een account aan

Volg ons