U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

JINT Info- en vormingsdag: impact

27 augustus 2020 09:30 – 12:00
Online

Zoek je nog centen of wil je de mogelijkheden van Erasmus+: Youth in Action en het European Solidarity Corps leren kennen? Wil je meer te weten komen over hoe je de impact van je project vergroot?

Tijdens deze infosessie krijg je heel wat tips en tricks hoe je een goed internationaal project kan vormgeven en beheren.

Neem op donderdag 27 augustus deel aan deze online infosessie van 9u30 tot en met 12u

  • Verken de mogelijkheden van Erasmus+: Youth in Action en het European Solidarity Corps, de centen die je kan aanvragen en krijg een pak info en tips, op maat van jouw project.
  • Maak kennis met de ondersteuning die JINT jouw project en organisatie of groep kan bieden.
  • Wie wenst kan in de daaropvolgende dagen ook individuele feedback (online) op z’n project(idee) krijgen.

Vanaf 13.30 start de vorming over de impact van je internationaal project (duurt ten laatste tot 16u).

In (internationale) samenwerking ligt een enorme schat aan ervaringen en resultaten. Toch vervagen deze resultaten soms en reiken ze vaak niet verder dan wie het project van dichtbij meemaakte. Wil je mensen laten mee proeven van jullie project en verwezenlijkingen? Wil je met jouw project écht iets in beweging zetten?

Aan de hand de publicatie ‘Springstof’ krijg je praktische tips, tricks en tools en haal je op eenvoudige wijze meer uit jouw project!

Alle informatie vind je hier. 

JINT Info- en vormingsdag: impact

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons