U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Strength in numbers – can university alliances change the game?

17 april 2020 14:00 – 15:00

Strategische transnationale samenwerking tussen universiteiten komt steeds vaker voor in het hoger onderwijs. Het European Universities Initiative van de Europese Commissie heeft bijvoorbeeld brede belangstelling getrokken door bottom-up netwerken op te zetten waar universiteiten kunnen samenwerken om gemeenschappelijke strategieën en prioriteiten te ontwikkelen. Dit webinar onderzoekt de voordelen en uitdagingen van verschillende bestaande coöperatieve modellen. De discussie zal ook worden geïnformeerd door de resultaten van een recente EUA-enquête over strategische samenwerking, die de geografische en thematische reikwijdte van universitaire samenwerking en de uitdagingen van samenwerking laat zien.

Inschrijven is mogelijk tot de start van het webinar. Deelname is gratis en staat open voor alle EUA-leden en andere belanghebbenden die geïnteresseerd zijn in institutioneel beleid voor hoger onderwijs.

Strength in numbers – can university alliances change the game?

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons