U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Werken aan een duurzaam internationaliseringsbeleid (kleuter, lager - en secundair onderwijs)

22 oktober 2020 09:30 – 16:00
Alden Biesen

Brengt jouw school het buitenland naar binnen of stuurt ze leerkrachten of leerlingen naar het buitenland? Heb je het plan opgevat om jullie internationaliseringsinitiatieven in de missie, visie en het beleidsplan van de school te verankeren? Ben je vorig jaar komen kennismaken met de toolbox voor verankering van internationalisering en spreekt een opvolgdag waarin je je plannen bijschaaft en feedback van peers krijgt je aan? 

Trek je op 22 oktober 2020 een dag terug in het inspirerende kader van Alden Biesen. 

Wij bieden je die dag tijd om je aandacht te richten op jullie eigen internationaliseringsplannen en -strategie én ruimte om van gedachten te wisselen met collega’s die met vergelijkbare vragen zitten in hun school. 

Deze studiedag is bedoeld voor scholen die internationalisering gestructureerd willen uitbouwen en al ervaring hebben met Europese projecten of andere internationaliseringsinitiatieven. Wij raden je aan om met min. twee collega’s te komen, van wie minstens één een leidinggevende functie heeft. 

Werken aan een duurzaam internationaliseringsbeleid (kleuter, lager - en secundair onderwijs)

Vergeet niet vóór je komst alle initiatieven die kaderen in internationalisering in jouw organisatie op te lijsten en de beleidsvisie en huidige internationaliseringsstrategie van je school mee te brengen. Hoe concreter, hoe beter en hoe meer jij en je school aan deze dag zullen hebben. Heb je vragen of specifieke verwachtingen? Mail ons die dan op voorhand even door a.u.b..  

Dit event is gratis, broodmaaltijd inbegrepen.
 

Interesse? Schrijf je dan vandaag nog in via https://forms.gle/THqK6fT5Vcnf7MQdA  

Nog vragen? Mail naar julie.focquet@vlaanderen.be of bel 089 519353.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 22 oktober 2020!

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons