U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Training impact+ tool strategische partnerschappen (KA2)

4 december 2018 09:00 – 15:30
De Markten, Brussel

Help! Impact van een Erasmus+/Kernactie 2 project? Wablieft?

21 maart 2019: het begin van de lente en… de deadline voor de ERASMUS+ Strategische Partnerschappen! Voor diegenen onder jullie die bezig zijn met het ontwikkelen van aanvraag voor een Strategisch Partnerschap in ERASMUS+ (zowel voor een project gericht op ‘innovatie’, als een project waarin het gaat om ‘uitwisseling van ervaringen’) organiseert Epos een opleiding rond ‘impact van een Kernactie 2 project’. Want als je financiering wil voor je projectidee, dan moet je kunnen aantonen dat je er impact mee zal genereren. Voor heel wat projectaanvragers is dit vrij moeilijk, vandaar deze ‘opleiding’. Je maakt er kennis met de Impact+ tool, een door onze Britse collega’s ontwikkeld ‘instrument’ waarmee je het denkproces rond impact kan aanpakken.

Eind augustus hielden 2 Vlaamse projectcoördinatoren een try out van deze opleiding; de deelnemers waren erg positief over dit instrument. Zij raadden aan om deze ”leuke tool, die hulp biedt bij lopende maar zeker ook bij nieuwe projecten” aan kandidaat-projectindieners voor te stellen; ze moedigden aan om “hiermee verder te werken omdat deze handige tool meteen duidelijk maakt wat de essentie van impact is”.

Die kans krijg je dus op 4 december 2018. Dus… ben je bezig met het ontwikkelen van een nieuw KA2-project dat je in 2019 wil indienen: mis dan deze opleiding niet en schrijf je in!

Voor de lopende projecten voegen we hieraan toe dat Epos in het voorjaar 2019 een opleiding voor jullie zal organiseren.

Registreren kan je hier. Duid aan voor welk domein je een aanvraag wil indienen.

Opgelet: dit aanbod geldt NIET voor School Exchange Partnerships.

Training impact+ tool strategische partnerschappen (KA2)

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons