U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Studiedag PEER LEARNING Werken aan een duurzaam internationaliseringsbeleid (volwasseneneducatie)

29 oktober 2020 – 29 december 2020
Alden Biesen

Doet jouw organisatie aan internationalisering? Stuur je docenten of vormingsmedewerkers op buitenlandse nascholing? Gaan jouw cursisten op buitenlandse stage? Delen jouw cursisten een project met cursisten in het buitenland? Breng je het buitenland binnen in jouw organisatie? Dan is deze netwerkdag iets voor jou!

Tijd voor de volgende stap. Maak al deze initiatieven duurzaam en veranker ze in je beleid!

Duik op 29 oktober 2020 in de toolbox die Alden Biesen samen met Europahuis Ryckevelde ontwikkelde in opdracht van het ministerie van Onderwijs en Vorming. Tijdens deze peer learning dag gebruiken we de de toolbox als gids en richtingaanwijzer. Deel je ervaringen, successen en tegenslagen in het uitwerken van je internationaliseringsbeleid en inspireer er elkaar. Wij bieden je die dag tijd om je aandacht te richten op jullie eigen internationaliseringsplannen en -strategie én ruimte om van gedachten te wisselen met collega’s die met vergelijkbare vragen zitten in hun organisatie. Daarnaast voorzien we natuurlijk ook begeleiding vanuit Alden Biesen en Epos vzw. 

Studiedag PEER LEARNING  Werken aan een duurzaam internationaliseringsbeleid (volwasseneneducatie)

Let op: deze studiedag is géén infodag. Voor meer informatie over de verschillende subsidieprogramma’s die jouw internationaliseringsideeën financieel kunnen helpen, verwijzen we je graag naar het aanbod van Epos vzw: www.epos-vlaanderen.be. Deze studiedag is bedoeld voor organisaties die internationalisering gestructureerd willen uitbouwen en al ervaring hebben met Europese projecten of andere internationaliseringsinitiatieven. Wij raden je aan om met min. twee collega’s te komen, van wie minstens één een leidinggevende functie heeft. 

Vergeet niet vóór je komst alle initiatieven die kaderen in internationalisering in jouw organisatie op te lijsten en jullie beleidsvisie en huidige internationaliseringsstrategie mee te brengen. Hoe concreter, hoe beter en hoe meer jij en je organisatie aan deze dag zullen hebben. Heb je vragen of specifieke verwachtingen? Mail ons die dan op voorhand even door a.u.b..  

Klaar om je internationaliseringsbeleid verder vorm te geven? Zin om je plannen en strategie een spiegel voor te houden? Schrijf je dan vandaag nog in via https://forms.gle/2JLeYA1jcpqD8rH1A 

 

Dit evenement is gratis, broodmaaltijd inbegrepen.

Nog vragen? Mail naar julie.focquet@vlaanderen.be of bel 089 519353.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 29 oktober 2020!

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons