U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Conferentie: Shaping the Future of Engineering Education

30 juni 2021 12:00 – 17:00
Online

Creative Engine is een Erasmus+ project dat ontstond vanuit de noodzaak om binnen STEM- en ingenieursopleidingen meer praktijkgerichte creativiteit en innovatievaardigheden te integreren. Deze 21ste eeuwse vaardigheden zijn immers zo belangrijk voor de volgende generatie. Maar, hoe doe je dat nu? Wel, op 30 juni 2021 zullen deelnemers van de conferentie “Shaping the Future of Engineering Education” meer te weten komen over Creative Engine, een nieuwe online tool die gratis is en bovendien erg gebruiksvriendelijk. Creative Engine zal je toelaten om voor een sterkere verbinding te zorgen tussen creativiteit, innovatie en de inhoud van je opleiding.

Meer informatie over de conferentie kan u hier terugvinden: https://us5.campaign-archive.com/?e=__test_email__&u=615e32207b2b928612ac1f0db&id=73031cc1b4

Meer info over het project kan u hier terugvinden: https://creative-engine.org/

Conferentie: Shaping the Future of Engineering Education

Dit evenement zal interessant zijn voor onderwijzers, studenten, bedrijven, leraren in opleiding, technische verenigingen en iedereen die betrokken is bij onderwijs en opleiding.

Vlaamse partner in dit Erasmus+ project is de Thomas More Hogeschool.

Maak een account aan

Volg ons