U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > Onderwijs jeugd cultuur en sport > Cultuur en media > Events >

Online transnationale pitching-sessie: Match Cinema’s as Hubs of innovation

9 juli 2020 10:00 – 13:00
Zoom

Voor het eerst bundelen alle Creative Europe MEDIA en Culture Desks uit de EU en de UK hun krachten om potentiële kandidaten op te sporen en samen te brengen in een virtuele transnationale pitching-sessie. Pitchers kunnen er hun projectvoorstel voorstellen aan andere organisaties die geïnteresseerd zijn om in een dergelijk Europees project te stappen.

Deze pitchingsessie is enkel voor de organisaties die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de oproep 'Cinema’s als hubs van innovatie voor lokale gemeenschappen'.

Online transnationale pitching-sessie: Match Cinema’s as Hubs of innovation
 • Pitching session: donderdag 9 juli, 10u00 – 13u00 (Brusselse tijd) = max. 3 uur. 
  • De Zoom-link wordt later doorgestuurd.
 • Principes:
  • de Creative Europe Culture & Media Desks in elk deelnemend land stellen na onderling overleg 1 nationaal project met een sterk potentieel voor aan de pitching-sessie
  • de pitching-sessie staat open voor elke culturele of media/ audiovisuele organisatie die geïnteresseerd is in de oproep Cinemas as Innovation Hubs for Local Communities.
  • de pitching-sessie is gericht op 2 doelgroepen: de pitchers die met hun voorstel op zoek gaan naar matching organisaties en de participanten, die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan een van de voorstellen.
  • de online-sessie wordt opgenomen op het CED France Youtube-platform en zal ook daarna te consulteren zijn. 
    

Geïnteresseerd om als pitcher of als participant deel te nemen?

 • Schrijf je in uiterlijk op zondag 5 juli met jouw project of als geïnteresseerde projectpartner via het online formulier. Zo kom je in contact met de andere Europese kandidaten wat uitwisselingen mogelijk maakt.
 • Kandidaten om te pitchen registreren zich verplicht via dit online formulier
 • Allen die aan de pitching-sessie willen deelnemen - dus de pitchers en de potentiële projectpartners (als toeschouwer) - schrijven zich verplicht in via dit online formulier. 
   

Meer informatie nodig?

Als je meer informatie wenst over deze pilootprojectoproep of pitching-sessie, neem dan contact op met Frank Herman van MEDIA Desk Vlaanderen.

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons