U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > onderwijs jeugd cultuur en sport > beroepsonderwijs en opleiding > events >

Online information session: Centres of Vocational Excellence 2023

27 januari 2023 10:00 – 12:00
Online

Kom op 27 januari 2023 naar deze informatiebijeenkomst voor meer informatie over de meest recente beleidscontext en de aanvraagprocedure voor de oproep tot het indienen van voorstellen voor Centres of Vocational Excellence 2023 in het kader van kernactie 2 van Erasmus+.

Centres of Vocational Excellence (CoVE) bieden opleiding op specifieke gebieden voor de initiële opleiding van jongeren en voor de voortgezette bijscholing en omscholing van volwassenen. CoVE's zijn echter ook bedoeld om veel meer te bereiken: onderwijs- en leermethoden innoveren, nauw samenwerken met bedrijven, sociale partners, universiteiten enz., een inclusieve aanpak ontwikkelen om ervoor te zorgen dat niemand achterblijft, en regionale en lokale ontwikkeling bevorderen, naast andere activiteiten.

Deze Erasmus+-actie heeft tot doel innovatieve en responsieve instellingen voor beroepsonderwijs en -opleiding te creëren die het aanbod van vaardigheden snel kunnen aanpassen aan de economische en sociale behoeften. Zij beoogt synergieën tot stand te brengen tussen partners uit de hele wereld bij het creëren van ecosystemen voor vaardigheden. Bovendien zal deze actie jongeren en volwassenen de vaardigheden bijbrengen voor een bevredigende loopbaan in een innovatieve, inclusieve en duurzame economie.

Het Europees Uitvoerend Agentschap voor onderwijs en cultuur (EACEA) organiseert in samenwerking met de Europese Commissie een online infosessie over CoVE 2023 op 27 januari 2023 van 10.00 tot 12.00 uur (Brusselse tijd). Wij zullen u informatie en nieuws verstrekken en u krijgt de kans om online tips te leren, vragen te stellen en antwoorden te krijgen.

Als je een CoVE-projectvoorstel wilt voorbereiden in het kader van het Erasmus+-programma en je hebt vragen, of als je er gewoon zeker van wilt zijn dat je op de hoogte bent van al het laatste nieuws, mis dit evenement dan niet!

Meer informatie over het event vind je op deze pagina

Online information session: Centres of Vocational Excellence 2023

Maak een account aan

Volg ons