U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > milieu > events >

Stakeholders' consultation on the opinion reacting to the Reflection Paper Towards a Sustainable Europe by 2030

5 maart 2019 15:00 – 16:30
Zaal JDE 52, Belliardstraat 99

Na de publicatie van de reflectienota "Naar een duurzaam Europa tegen 2030" zal het Europees Comité van de Regio's (CvdR) een advies opstellen over duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG's): "Een basis voor een EU-langetermijnstrategie voor een duurzaam Europa tegen 2030".
 
CoR-rapporteur Arnoldas Abramavičius (LT / EVP) en zijn deskundige ontmoeten u graag op dinsdag 5 maart om uw mening te verzamelen over het ontwerp van het CvdR-advies.

Stakeholders' consultation on the opinion reacting to the Reflection Paper Towards a Sustainable Europe by 2030

Abramavičius vertegenwoordigt het CvdR op het EU-platform met meerdere belanghebbenden over SDG's. Hij was actief betrokken bij het opstellen van de aanbevelingen van het platform voor het reflectiedocument van de Europese Commissie. Hij kijkt uit naar verdere samenwerking met de academische wereld, NGO's, bedrijven, boeren, vakbonden en jeugdorganisaties. Hij is ook vastbesloten om te benadrukken hoe regio's en steden een game changer kunnen zijn bij de implementatie van SDG's en wil ze verder mobiliseren over dit onderwerp.

De heer Abramavičius heeft een document voor debat voorbereid. Vertegenwoordigers van de Europese Commissie en het Roemeense voorzitterschap van de EU zullen aan dit debat deelnemen.
 
Meld u aan voor vrijdag 1 maart 2019.
 
Lees meer over de SDG's bij VLEVA.

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons