U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Training Conference & Staff Exchange

Deadline

Code

HERCULE-TC-2020

Inleiding

Het doel van dit programma is om de financiële belangen van de Unie te beschermen tegen fraude en corruptie. Deze oproep steunt specifiek relevante training, conferenties, of (transnationale) uitwisseling van werknemers. Ze is onderverdeeld in drie sub-calls. 

  • Specialised training sessions (HERCULE-TC-2020-01): Ontwikkelen van gespecialiseerde sessies om skills en kennis van nieuwe gespecialiseerde methodologieën en technieken te versterken.
  • Conferences, seminars and workshops (HERCULE-TC-2020-02): Organiseren van conferenties, workshops en seminaries om netwerken en structurele platformen binnen lidstaten en andere landen te creëren. Dit om uitwisseling van informatie, ervaringen en best practices te verbeteren.
  • Staff exchanges (HERCULE-TC-2020-03): Uitwisselingen organiseren tussen staff van nationale en regionale overheden om hun skills en competenties verder te ontwikkelen en verbeteren.

Een project indienen voor één van deze onderdelen kan via de bovenstaande links.

Budget

Voor deze oproep werd €750.000 voorzien.

Begunstigden

De oproep richt zich op nationale en regionale administraties.

Info & contact

Alle informatie staat in de oproepfiche. Bij vragen neemt u best contact op met de Commissie via OLAF-FMB-HERCULE@ec.europa.eu.

Projecten indienen kan via de onderstaande links

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons