U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > eu algemeen > jouw stem in europa > eu nieuws >

Jouw stem in Europa: Digitaal onderwijs en vaardigheden op lokaal en regionaal niveau

22 april 2022 - door Ute De Meyer

Als onderdeel van het Actieplan voor Digitaal Onderwijs heeft de Europese Commissie in 2021 een Gestructureerde Dialoog over digitaal onderwijs en digitale vaardigheden opgestart. Dit proces brengt verschillende beleidsthema's samen, alsook relevante belanghebbenden. Vanwege hun cruciale rol in de ontwikkeling van hoogwaardige, toegankelijke en inclusieve digitale onderwijsecosystemen zijn lokale en regionale overheden een belangrijke partner. 

Het doel van deze enquête is aan de ene kant de ervaringen van lokale en regionale overheden met digitaal onderwijs en digitale vaardigheden in kaart brengen. Aan de andere kant, wil men a.h.v. de enquête de standpunten van deze Europese overheden kanaliseren in de Gestructureerde Dialoog tussen de lidstaten over digitaal onderwijs en digitale vaardigheden.

De resultaten van de Gestructureerde Dialoog zullen worden verwerkt in een voorstel voor een aanbeveling van de Raad over de faciliterende factoren voor digitaal onderwijs, die voor begin 2023 is gepland.
 

Geef hier jouw mening voor 23 mei. 
 

Context

Jouw stem in Europa: Digitaal onderwijs en vaardigheden op lokaal en regionaal niveau

Maak een account aan

Volg ons