U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > Eu algemeen > Events >

EuroPCom: uw EU-communicatie in de bloemetjes?

8 november 2018 – 9 november 2018
Europees Parlement / Comité van de Regio's

De European Public Communication Award is bedoeld om best practices m.b.t. EU-communicatie te delen en te bevorderen. Vorig jaar was het de provincie Antwerpen die met hun knap 'Pop Up Europa' deze prijs in de wacht sleepte. 

De negende editie van de conferentie vindt plaats op 8 en 9 november 2018 in Brussel. Meer dan 900 collega's van lokale, regionale, nationale en Europese overheden zulen dit uniek evenement bijwonen. Deze conferentie bevat debatten, workshops en lezingen over de grote uitdagingen m.b.t. EU-communicatie en publieke communicatie in het algemeen.

EuroPCom: uw EU-communicatie in de bloemetjes?

Thema's 2018

Dit jaar zal de conferentie zich focussen op de Europese verkiezingen van 2019 en de toekomst van EU27. Daarnaast zal het evenement zich specifiek richten op het communiceren van de EU op lokaal en regionaal niveau.

 

De voorlopige lijst van macrothema's:

  • zich voorbereiden op de verkiezingen van 2019
  • Europa regionaal en lokaal communiceren;
  • betrokkenheid en participatie bevorderen;
  • alles digitaal - hulpmiddelen en trends.

Jouw feedback

Kent u recente communicatieprojecten met betrekking tot de voorgestelde thema's? Kunt u sprekers of deskundigen aanbevelen die kunnen deelnemen aan de debatten en workshops? Welke soort EuroPCom-minitraining zou u nuttig vinden? Welke andere thema's en onderwerpen staan op uw verlanglijst voor EuroPCom 2018?

 

Stuur uw voorstellen of opmerkingen per e-mail of plaats ze op onze LinkedIn-groep of Twitter. Gebruik dit aanvraagformulier om een ideeënlab deel te nemen! Gelieve de deadline van 15 april 2018 te respecteren. 

Meer info! 

Maak een account aan

Volg ons