U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

H2020: European City facility

Deadline

Code

LC-SC3-EE-17-2019

Doelstellingen

Het mobiliseren van investeringen in energie-efficiëntie en hernieuwbare energie is de sleutel voor de Europese energietransitie. De Europese Commissie heeft het Smart Finance for Smart Building-initiatief (SFSB) voorgesteld in het onlangs gepubliceerde winterpakket voor schone energie voor alle Europeanen.

 

Om SFSB te laten slagen, is het essentieel om de aggregatie van projecten te stimuleren en een aanzienlijke pijplijn van investeringsprojecten voor energie-efficiëntie in heel Europa te bouwen. Steden en gemeenten zijn de plek waar economische, sociale en ecologische transformatie plaatsvindt. Steden en gemeenten spelen een sleutelrol bij het samenvoegen van kleinere projecten tot omvangrijke pakketten en het mobiliseren van de aanzienlijke hoeveelheid financiering die nodig is voor de energietransitie.

Budget

€10 miljoen. 

Info & contact

Alle informatie en documenten vindt u terug op het deelnemersportaal.

Vlaamse Contactpersoon:

Voor Horizon 2020 informatie kan u terecht bij NCP Flanders – vragen kunnen gesteld worden aan de betrokken adviseur van het team of via de algemene contactgegevens info@ncpflanders.be  - 02/550 15 60

 

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons