U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > Energie en klimaat > Events >

Afternoon Seminar 'Towards a Hydrogen Energy Economy'

19 juni 2019 14:00 – 18:00
SG Benelux, Regentschapsstraat 39, Brussel

Om de klimaatdoelstellingen van de Overeenkomst van Parijs te bereiken, onderzoeken de EU, de lidstaten en de subnationale regeringen, samen met de industrie en andere belanghebbenden, verschillende manieren om koolstofvrij te worden. Het potentieel van (duurzame) waterstof als energie- en klimaatoplossing is een actief besproken onderwerp in academische en beleidskringen. Er wordt dan ook gezocht naar manieren om het potentieel van waterstof in de praktijk om te zetten.

Deze sessie is bedoeld om bij te dragen aan het oplossen van dit vraagstuk. Dit door relevante kwesties te bespreken met deskundige panelleden van betrokken stakeholders, waaronder overheden en het bedrijfsleven. Het zal ook recente initiatieven in Noord-Nederland onder de aandacht brengen als een case study van hoe een relevant ecosysteem voor waterstofenergie zou kunnen worden ontwikkeld.

Deelname is gratis, maar registratie is verplicht. 

Je kan het volledige programma hier raadplegen. 

Afternoon Seminar 'Towards a Hydrogen Energy Economy'

Jouw VLEVA-contact voor dit thema

Maak een account aan

Volg ons