U heeft thema's geselecteerd om te volgen, maar deze worden niet opgeslagen zolang u niet bent ingelogd. Login of registreer om deze thema's te blijven volgen.

Home > Energie en klimaat > Events >

Brussels launch of the International Energy Agency (IEA) World Energy Outlook

27 november 2018 10:00 – 12:00

Friends of Europe nodigt u uit op de lancering van de World Energy Outlook van het Internationaal Energieagentschap (IEA) in Brussel.

Brussels launch of the International Energy Agency (IEA) World Energy Outlook

In samenwerking met het International Energy Agency (IEA) bespreekt Friends of Europe's jaarlijkse conferentie en presentatie op hoog niveau van het vlaggenschip World Energy Outlook van het Internationaal Energieagentschap, de gouden standaard in energieanalyse, het snel evoluerende wereldwijde energielandschap en zijn implicaties voor Europa.

 

In onze editie van 2018 verwelkomen we key-speakers Fatih Birol, IEA Executive Director; Maroš Šefčovič, vicevoorzitter van de Europese Commissie voor de Energie-unie en anderen om hun vooruitzichten voor de Europese energiemarkten te horen en cruciale inzichten uit de eerste hand te verstrekken over de resultaten van internationale klimaat- en energiediscussies in Katowice tijdens COP24.

 

Sluit je aan bij IEA Executive Director Dr Fatih Birol en vicevoorzitter van de Europese Commissie voor de Energie-unie Maroš Šefčovič, en andere key leaders voor de presentatie van de 2018 WEO-editie, de gouden standaard voor energieanalyse op de lange termijn. Het zal licht werpen op de nieuwste gegevens, technologietrends en beleidsaankondigingen, rekening houdend met de vraag naar energie en de voorzieningsprognoses tot 2040 onder verschillende scenario's.

 

Klik hier voor de laatste versies van het programma.

Klik hier voor de registratie van dit evenement. 

Maak een account aan

Volg ons